Alex van Asperen Creatieve Communicatie

Wij zijn een bureau voor grafisch ontwerp. De oude vissersplaats Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, is onze standplaats. Van hieruit verzorgen de vormgeving van logo’s, huisstijlen, drukwerk en online media. Daarnaast leveren wij illustraties en animaties voor de zakelijke markt. Puur omdat wij geloven dat communiceren via beelden enorm doeltreffend en snel is!

We zijn een klein bedrijf. Dat heeft het voordeel dat we snel kunnen schakelen. Een ‘spoedje’ is voor ons geen probleem.

Wij werken voor een diverse klantenkring in verschillende branches. De meeste van onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Rotterdam en omstreken. We zijn gespecialiseerd in business-to-business communicatie.

In 2004 zag Alex van Asperen Creatieve Communicatie het daglicht. In de loop van de jaren hebben wij heel wat mooi werk mogen maken voor veel opdrachtgevers. We houden ons bezig met grafisch ontwerp en opmaak van verschillende communicatiemiddelen.

Vormgeving

Onze opdrachtgevers weten ons te vinden voor vormgeving van onder andere:

– Logo’s
– Folders
– Advertenties
– Brochures
– Huisstijlen
– Posters
– Sites
– Banners
– etc.

Wij communiceren ook graag via illustraties en animaties. Plaatjes brengen heel snel en effectief een boodschap over. Dat doen wij onder onze handelsnaam UitgetekendNu.
Kijk hier voor meer informatie en inspiratie >>