Illustraties en animaties

Loading
loading..

We leven in een maatschappij waar alles veel sneller gaat. Ook communiceren doen we sneller. We lezen geen lijvige brochures meer, maar scrollen en swipen over het internet. Onder de naam UitgetekendNu helpen wij bedrijven en organisaties te communiceren met afbeeldingen. Animaties en illustraties communiceren snel.

Vertel het met beeld

Beelden communiceren zeer snel en duidelijk. Infographics en uitleganimaties helpen om snel uitleg te geven over procedures, uw organisatie, een werkwijze, een diagnose, een methodiek.

Voorbeeld van een uitleganimatie voor de RET.

In een animatie komen tekst, (bewegend) beeld en geluid samen en hebben zo een enorme impact en versterken elkaar. Op deze manier wordt heel snel duidelijk wat je wilt vertellen. Het is trouwens ook leuk om naar te kijken.

Daarnaast verwerken onze hersenen afbeeldingen veel sneller dan tekst. Dat betekent dat men het verhaal veel sneller begrijpt als men plaatjes erbij ziet.

Animaties en illustraties communiceren snel. Daarom zijn animaties, infographics en illustraties een zeer krachtige tool voor onze communicatie.

Wij informeren u graag. Kijk en laat u inspireren op uitgetekend.nl

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background