Raymond Kok

Video afspelen

Hallo Raymond,

 

Hierboven heb ik een filmpje voor je gemaakt… 

Van Astrid Kortekaas heb ik jouw naam doorgekregen. 

 

In het filmpje hierboven heb ik me al even voorgesteld. 

 

Naast grafische vormgeving richt ik me ook en vooral op het eenvoudig en kort uitleggen van (soms complexe) informatie. Ik doe dat door middel van infographics en uitleg-animaties. Ook ben ik in te zetten als voice-over. In al mijn werkzaamheden is duidelijkheid het sleutelwoord.

 

Ik kan me voorstellen dat ook voor Diergaarde Blijdorp duidelijke en eenvoudige uitleg van belang is. Ik zou jullie daar heel graag bij willen helpen.

 

Zullen we binnenkort eens een afspraak maken?

Uitgelicht…

Voor de Fast Ferry van de RET heb ik een tijd geleden een zoekplaat gemaakt met informatie over de haven om kinderen/jeugd zich bewust te maken van de omgeving en van wat er allemaal in de haven gebeurt.

Verder zie je hierboven nog andere voorbeelden van illustraties voor een presentatiemap, een uittlegposter, een sticker…

 

Ook lekker Rotterdams…

RET folder marathon 2021

De NN marathon van Rotterdam 2021 is inmiddels weer achter de rug. Een prachtig evenement dat dit jaar voor de 40e keer werd georganiseerd.

 

Mijn opdrachtgever RET is één van de partners van de NN marathon en voor hen maakte ik een aantal communicatiemiddelen, waaronder deze folder.