Werkwijze

HOE WERKT HET?

Neem nu contact met ons op als u vragen heeft over uw reclame- en communicatie-uitingen. Wij bespreken graag uw ideeën, en stellen desgewenst een geheel vrijblijvende offerte op voor het het maken van een effectieve reclame-uiting.

 

Wanneer u zich kunt vinden in de offerte maken we een afspraak voor een uitgebreide briefing. Op basis hiervan formuleren we de volledige opdracht, en stellen we een planning op.

AAN DE SLAG MET UW RECLAME-UITING

Daarna gaan we aan de slag met ontwerpen of opmaken en presenteren u het resultaat. Naar aanleiding van uw reactie worden uw opmerkingen verwerkt tijdens de correctiefase. Na akkoord worden de definitieve bestanden aangeleverd.

NETWERK VAN PROFESSIONALS

Wij kunnen tevens professionele teksten en pakkende fotografie voor u verzorgen. Hiermee nemen we u de zorg voor het gehele productieproces uit handen. Alex van Asperen Creatieve Communicatie werkt hierbij samen met een aantal gerenommeerde partners, waardoor de kwaliteit van uw reclame-uiting gegarandeerd is. U kunt zich ondertussen volledig op uw eigen werkzaamheden richten.

 

U heeft tijdens deze projecten altijd één aanspreekpunt, zodat we snel en effectief tot het optimale resultaat kunnen komen.