Werkwijze

Hoe werkt het?

1. Wat heb je nodig…

Als je op zoek bent naar een sterk verhaal in beeld en geluid, neem dan contact op met Alex. Weet je precies wat je wil? Dan komt er snel een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Twijfel je nog in welke vorm jouw verhaal het beste uitkomt? Alex denkt graag met je mee!

2. Goed plan!

Daarna maken we het plan samen concreet. We bespreken de offerte en nemen de details door. Uiteindelijk komen we dan tot een concrete planning, zodat je precies weet wanneer je jouw boodschap aan de wereld kunt gaan verkondigen!

3. Aan de slag met beeld en geluid!

Nu komt het leukste gedeelte: jij als klant hoeft niets te doen, en Alex laat zijn creatieve raderen draaien. Voor je het weet is het eerste ontwerp klaar. Natuurlijk mag je daar feedback op geven én bij de prijs zit altijd één correctieronde inbegrepen. Nadat we jouw aanvullende wensen (als dat nodig is) ook verwerkt hebben, ontvang je de definitieve bestanden. Tijd om jouw boodschap te gaan delen!

NETWERK VAN PROFESSIONALS

Alex loopt al een tijdje rond in de creatieve wereld van de communicatie, dus in de loop van de tijd heeft hij heel wat professionals leren kennen die nét een andere specialisatie hebben dan hij zelf. Zo kunnen we je helpen aan een goede tekstschrijver, maar ook hebben we contacten met fotografen.